Wysłany: 2009-08-25, 10:22 U NAS LIKWIDUJĄ LOTNISKO, A U INNYCH ORGANIZUJĄ!!!!!!!
Jak w temacie u nas zamknęli pas rzekomo żebyśmy się nie ścigali, a w Warszawie doszli do wniosku, żeby stworzyć miejsce z dala od miasta i ruchu ulicznego dom tzw. ścigania i żeby poszaleć, niech ktoś to wklei i opisze na forum brzegu bo ja nie mogę http://wiadomosci.wp.pl/k...i-da-sie-zrobic!,wid,11426271,wiadomosc.html
Ładna bajka... Tylko, że tam to jest inicjatywa samej policji, bo pełno na ulicach miejsc gdzie można naprawdę przycisnąć. U Nas takich miejscówek, no może poza obwodnicą brak i jako takich dzikich akcji po nocach nie ma.
U nas musiałoby się to strasznie nasilić, wtedy podejrzewam pojawiłby się odzew.
Dla tego trzeba napisac petycje do urzedu miasta i gminy oraz policji przedstawić argumenty i moze jak ktoś rosondny przeczyta to moze coś sie zmieni może jakiś radny miasta by mógł nam pomóc
Wysłany: 2010-01-23, 12:09
Sądząc po tym ile drierów jest w stolicy a ilu u nas ta opocja nie wchodzi w rachubę no chya że jakieś wybory będą a tak na serio to jak ktos cos sesownego wymysli zaczy się jakś akcję to pewnie wielu sie przyłaczy
Jamysle zeby cos zaczac chocby sprobowac.
Najpierw mozna sprobwoac z petycja, mam kogos kto to moze ladnie napisac tak uzredowo.
No i tzreba b yzbierac podpisy, mysle ze w Nysie by mzebral z 20-30 podpisow, w Opolu tez jestem raz za czas, mysle ze tez 30 podpsiow b ysie udal ozebrac
Szkoda panowie jeszcze troche zima sie skonczy i co wtedy?? Cieple niedzielne popoludnie a tu lipa nie ma gdzie pojechac. A tak zawsze mozna bylo troche gumy i bajury na skarbimierzu stracic. Jesli znalazl by sie ktos kto potrafilby cokolwiek zrobic w sprawie pasa to mysle ze znalaby duze poparcie i kazdy z nas by mu pomogl
Wiek: 24 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 350 Skąd: Pisarzowice
Wysłany: 2010-02-10, 13:55
Właśnie jeśliby sie ktos znalazl piszecie w temacie ale nikt nic nie zadziala, kazdy liczy na to ze wkoncu ktos sie za to wezmie. Nie jest to taka prosta sprawa a nawet jesli to podejzewam ze spali na panewce bo raczej nie wyraza zgody. Po drugie ja np sie oswoilem z tym iz pasa nie ma. Dowodem checi bylo rozpoczecie sezonu ktore bylo tak rozslawione w polsce ze nas przeroslo. Barkowalo miejsc do postoju tyle bylo wiary a do obslugi bagatela dwadziescia pare osob
_________________ ZapraszamY Na Ulicę Łokietka 2H/1, Hurtownia Gordon Najniższe ceny w mieście, żegnaj konkurencjo;p;p;p
www.maistoo.vwzone.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum