Wiek: 24 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 350 Skąd: Pisarzowice
Wysłany: 2009-04-16, 22:55
Dzieki za opinie Każde zdanie sie liczy bez wzgledu na wiek i płeć a co do swiecidelka - juz go nimo
[ Dodano: 2009-12-24, 13:00 ]
Dzis golfik dostal pare prezentów na swieta co by mu smutno nie było (hohoho) a wiec:
1 Fotele i kanape oraz boczki od Vento GT wraz z podłokietnikiem
2 koperty
3 tunel od Vento
do tego doszly boczki lampi wewn dla pasagerow na tyl i tu pytanie bo vento mialo manualne szyby ja mam elektryke i sa moze jakies zaslepki na te otwory bo boczki tez chcialbym nowe zalozyc
_________________ ZapraszamY Na Ulicę Łokietka 2H/1, Hurtownia Gordon Najniższe ceny w mieście, żegnaj konkurencjo;p;p;p
www.maistoo.vwzone.pl
Jak sie duzo boczki nie roznia wzorem to zostaw te co sa... z zaslepkami moze to nieciekawie wygladac, no chyba ze bardzo sie roznia to wtedy kupujesz eko-skore czarna (kolor do wyboru) i zglos sie do mnie (brat jest tapicerem ) pozdroVWionka
sam mialem dzis okazje nabyc takie kieszenie z vento, ktore do mk2 pasują po lekkich przerobkach. z takiego vento (bogatsza wersja) roznią sie tym ze maja lampki (jak w nowszych audi) i są czesciowo pokryte materialem. koszt dwoch kieszeni - 10zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum