Wysłany: 2008-03-02, 18:28 CB radio warto czy nie ? jakie polecacie?
chciałbym wiedzieć czy warto cos takiego kupic
http://www.allegro.pl/ite...niz_uniden.html
i wogule chciałbym sie dowiedziec jakie parametry powinno miec dobre CB nie najlepsze ,ale tylko dobre ,taka klasa srednia za dobra cene. ja sie na tym nie znam ,ale jest paru klubowiczy co sie na tym sprzęcie znają
_________________ NAR alias NEKRO na forach: vwgolf.pl, cultstyle.pl, vwzone,pl
Wysłany: 2008-03-02, 19:01
Nar w CB jedna z najwazniejszych rzeczy to antena mi b slabo odbieralo na taniej krotkiej antenie wiec kupilem z wysokiej polki antene president ja mialem dokladni taki zestaw http://allegro.pl/item314..._cb_gdynia.html ale jak wspomnialem wyzej przez ta antene to kicha .. zreszta jakbys chcial przetestowac i zlapiesz mnie do jutra wieczor to moge ci zostawic do przetestowania na tydzien czasu
_________________ dobry sex to taki po którym nawet sąsiedzi wychodzą na papierosa...
Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła.Nagłe zatrzymanie to jest to , co cię pozbawi życia..
ja tobie powiem tak jako zawodoy kierowca ze radio z najwyzszej polki a z nizsze niczym sie nie rozni moze tym ze bedziesz mosial kupic nie pamietam jak to sie nazywa ale takie gowno co neutralizuje zaklucenia z alternatora a antena nic nie daje czy masz 2.3 m czy 0.6 m to jest to samo ja mialem kilka ale i tak samo dzialaly
Wysłany: 2008-03-03, 00:28
kaktus nie zgodze sie z toba owszem z radiem masz racje ale z antena nie moze miales same dobre anteny ale wierz mi ze te z niskiej polki do dup... owszem wysokosc anteny nie ma wiekszego znaczenia ale jej jakos to ma 80% tego jak sciagasz innych moze ty wtrafiles ze miales same z wyszych polek
_________________ dobry sex to taki po którym nawet sąsiedzi wychodzą na papierosa...
Prędkość jeszcze nigdy nikogo nie zabiła.Nagłe zatrzymanie to jest to , co cię pozbawi życia..
Ja polecam radio Alana 109 i antene 150cm też alana i dobrze śmiga naprawdę podjechałem tylko do kolesia od którego kupowałem radio zestrojł mi ten zestawik i smiga rewelacja
Wysłany: 2010-01-24, 10:48
ja polecam presidenta najlepiej co by taniej było z odzysku ja mam w tolku takie wymontowane z renaty magnum jeszcze na tranzystorach i powiem szczerze jak mialem org. antee to jak w brzegu krzyklem to we wrzoskach odpowiadali (przenosnia taka) kupilem z atem za 150zl ale ata raz na noc zostawilem i poszedl w piz..... W ŁOSIOWIE JEST KOLES OD CB MAGIK JAKICH MAŁO SPRZEDAJE MONTUJE I TAKIE TAM U NAS W POŁOWA CIEZARÓWEK MA OD NIEGO CB
[ Dodano: 2010-01-24, 10:55 ]
P.S KAKTUS TEZ ZAWODOWO SMIGASZ ??? W JAKIEJ FIRMIE JAK MOZA WIEDZIEC I CZYM MAM NADZIEJE ZE NIE BLUETEC U NAS AXOR 420 KUCY JAK WIDZI PRZYCZEPE TO ZAWORY MU ZE STRACHU PEKAJA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum