2ga opcja przy ost wydarzeniach i pogodzie wydaje sie bardziej odpowiednia jakos zadzwonie i przyjade do zakladu na bajera to ustalimy co i jak.. moze jakis wypadzik weekendowy za miasto
ja tankuje na shelu i jestem zadowolony wole dac te pare groszy wiecej ale samochodzik smiga tankowałem na róznych stacjach ale najlepszy gaz jest na shelu mam nadzieje ze sie nie zepsuje....
Wysłany: 2009-05-11, 20:51
ja zatankowalem przedwczoraj na bliskiej jak zawsze i po minieciu losiowa jak cos ni lupnie i zaczyna sie bajka autko wariuje nierowne obroty i samozaplon tak jak by w kolektorze "szczela"zwlaszcza na 2 albo jak depne mocniej co to moze byc gdzie na kompa bo "check"nie daje mi spokoju
ja zatankowalem przedwczoraj na bliskiej jak zawsze i po minieciu losiowa jak cos ni lupnie i zaczyna sie bajka autko wariuje nierowne obroty i samozaplon tak jak by w kolektorze "szczela"zwlaszcza na 2 albo jak depne mocniej co to moze byc gdzie na kompa bo "check"nie daje mi spokoju
ja nie mam pojęcia gdzie podpinają w okolicy lanosa, może pytaj po warsztatach, oni powinni wiedzieć
_________________ ...wtedy juz zrozumialem do konca, ze ten kolo to jest gosc, ze mial jaja zeby przenionapedowcem drifta na krawezniku zrobic
Wysłany: 2009-05-12, 19:24
ponoc gdzies za mostem tam kolo opon ale mam taka prace ze jak ja zaczynam to oni spia jak kondze to oni sa juz po obiedzie pytalem jednego magika to mowi zeby do auto gazu ze starobrzeskiej podjechac bo nie sadze ze to wina lpg z bliskiej zawsze tam tankuje i diesla tez
[ Dodano: 2009-05-12, 19:31 ]
a 2 sprawa wali z niego taka kwasota czy to przez ten upierdliwy katalizator mialem go wyciac i stumienice dac ale tyle tego na alegro ze nie mam pojecia ktory domel daj jakis namiar bo jestes obstukany w tych sprawach jak mniemam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum